dinsdag 19 mei 2009

regenweekend


Afgelopen week liep alles niet zoals gepland. Drukte in het werk, hierdoor trainingen afraffelen en wat minder slapen. Kortom niet het ideale scenario voor een laatste voorbereiding op de EK Crosstraithlon. Gelukkig is de Nederlandse Selectie in de breedte goed voorbereid en zal ik me zeker in de eerste twee onderdelen vollop inzetten om de teamgenoten te ondersteunen. Met het lopen mogen ze het dan afmaken.
Vrijdagavond nog even meegedaan met de tijdrit in Bornerbroek. 15,7 km knallen. Omdat het pijpestelen regende de warming up maar op de Taxc gedaan. Route was simpel met 4 bochten. Toch vanwege de regen niet maximaal in de bochten gegaan.
Op zich liep het redelijk tot goed want ondanks een maximale stop bij een brug vanwege landbouwverkeer (recht van de grootste) en een beslagen vizier kon ik de race met een gemiddelde van 43,8 km afleggen. Bij de triathlon tel je dan mee, echter hier niet meer dan een 5e stek op minimale afstand van het podium. Deze wedstrijden ben ik van plan vaker te doen. Voor de planning www.tijdritten.nl

Aankomende dagen met wat kort werk, herstel- en techniektrainingen zien dat we in Sardinie ons land op een nette manier kunnen verdedigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten