maandag 9 juni 2008

even een update

Afgelopen weekend was het Nederlands Kampioenschap Offroadtriathlon in Nijverdal www.goldrushtri.nl Heb nog even getwijfeld om te gaan kijken, per slot van rekening een leuke wedstrijd op een altijd pittig parkoers. Uiteindelijk besloten om af te reizen naar Assen voor de familie Doggendag. Een soort vleeskeuring voor honden. Wel leuk voor één keer maar om daar je dag nu mee vol te maken om je hond twee keer in een ring voor te brengen terwijl een keurmeester vertelt wat er goed of fout is aan je hond.
Iedereen die een beetje van zijn/haar huisdier houdt heeft "de wereldkampioen" in huis. Het maakt dan absoluut niet uit of de stomp goed is, tandje op de goede plaats zit en of de vlekken wel evenwichtig verdeeld zijn.
Maar goed we mochten na een dagje in de zon hangen met een beker (Diablo was eerste in de babyklasse) en een paar zakken voer naar huis. Kijk dat is weer eens wat anders dan een Powerbar reep;-)

Ten aanzien van de trainingen gaat het naar omstandigheden goed, ben veel in het buitenwater te vinden. Dit vanwege de voorbereiding op de kanaalrace in Vriezeveen. Daar doen diehards aan mee die zonder wetsuit 5 tot 10 km zwemmen in open water. Ik ben toch wel blij met Sailfish als sponsor.
Daarnaast wat fietswerk op zowel de race, tijdrit als mtb. Bij de mtb wel een fully van Endorfin aangevraagd omdat mijn rug naar de toekomst een punt van aandacht zal blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten