zondag 10 januari 2010

Zweten op Gran Canaria

Even een korte update vanaf San Augustin, Gran Canaria.
Terwijl heel West Europa gepaard gaat onder winters weer is het op Gran Canaria heerlijk vertoeven. De nodige fietskilometers op de Endorfin Speed SL zijn ondertussen al gepasseerd. Lopen ´s morgens vroeg omdat het ´s middags te druk op het strand is. Daarbij ook al in open water zonder wetsuit gezwommen.

Door de zon, bergen en het warme weer oppassen dat je niet te gretig wordt. De powertap is in de bergen een ideale partner. Trainingen worden wat gerichter.
Naast de enkele landgenoten,veel Duitsers en Russen die op de weg aan het trainen zijn. Vandaag een Cubaan die voor de IM Lanzarote in het wiel gehad. Zijn 39/23 icm Kuota triframe zijn in de bergen niet een ideale partner dus na 8 km klimmen was het einde oefening voor hem.
Morgen samen met John Oerlemans een lange rit over het eiland. Kijken waar het schip strand.

1 opmerking:

  1. hee johan en saskia, Gezocht op blog johan neevel en kwam dit tegen dus effe een reactie plaatsen...Echt onvoorstelbaar dat het bij jullie zulk mooi weer is...Bij ons is het echt wel koud....Wel lekker geschaatst...Hoe is het met saskia ???Lekker in het zonnetje met die rug, heerlijk hoor!!!Nou verders weet ik ook niks meer te krabbelen dus train ze Johan en geniet van de warmte,want de kou blijft hier voorlopig nog wel even!!! groet Greet

    BeantwoordenVerwijderen