zaterdag 2 januari 2010

SPONSORNIEUWS 2010


Net voor de jaarwisseling kon het sponsorcontract met Wim Jansen eigenaar van Adviesburo Bejan en Jansen Sportsmanagment ondertekend worden. Wim Jansen, een sympathieke sportieve Drent met en behoorlijk sportverleden zal mij aankomend jaar ondersteunen bij de weg naar de Wereldkampioenschappen Xterra op Maui 2010.

Adviesburo BEJAN is gespecialiseerd in de bouw- en betontechniek. Het voert inspecties en nadere onderzoeken uit, stelt adviezen op voor betonrenovatie en verzorgt beheer en onderhoud van betonconstructies.
Jansen Sportsmanagment is een sportmarketingbureau dat zich richt op sportieve evenementen in Noord-Nederland en wielerevenementen in Europa.

Inmiddels zijn de nodige ervaringen opgedaan, zo heeft Jansen Event-Sportmanagement aan de wieg gestaan van grote en kleine evenementen zoals o.a. de Zesdaagse van het Noorden. Daarnaast heeft de organisatie in samenwerking met de Gemeente Assen vanaf december 2008 de sportverkiezingen in Assen georganiseerd.
Naast de genoemde diensten kan Jansen Event-Sportmanagement de organisatie verzorgen van onder andere symposia, sportclinics, bedrijfssportdagen en perspresentaties van teams en producten.

Tevens verzorgt Jansen Event-Sportmanagement het technisch en commercieel management van individuele sporters en sportploegen/ teams:
- Metec Wielerploeg
- MTB Team Trek-Brentjens
- MTB Team Bejan Ghost
- management (baan) wielrenners.

De Triathlon en de Offroadtriathlon zijn voor het bedrijf een nieuwe discipline. Wim is tijdens de Crosstriathlon op Ameland enthousiast geworden van de Offroaddiscipline.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten