dinsdag 28 augustus 2012

NK Crosstriathlon 2012 Vlaardingen

NK Crosstriathlon Vlaardingen

De dagen na de Infernotriathlon constateer ik dat de 10 uur en met name die 2 minuten er behoorlijk hebben ingehakt. Herstel gaat langzaam en trainen is er niet bij, voortbewegen is een betere term.
Toch staat de NK Crosstriathlon in Vlaardingen 7 dagen na de Inferno op het programma. De vraag aan mezelf: ben je er klaar voor; antwoord nee, heb je er zin in; antwoord ja!
Gelukkig komt de regen op raceday met bakken uit de lucht. Voordeel is dat er dan dat er in de kleipolder niet al te hard gereden wordt en dat er ook een conditionele aanslag gepleegd gaat worden. 
 
Wedstrijdverloop:
Zwemmen gaat redelijk als vierde uit het water en snel op de mtb en daarmee was ook alles gezegd. Lichaam duikt direct buiten het parc fermé in de reservemodus. Er zit er niets anders op dan wat energie te tanken en wachten tot het groene lampje weer aangaat. Ondertussen door Jan en alleman ingehaald en na drie ronden grasharken op een niet al te prettig parkoers duik ik als 15e het parc ferme in. Het geluk is wel dat nog geen enkele H45 concurrent me heeft ingehaald. Lopen gaat relatief goed en ik weet nog wat tegenstanders te verschalken. Uiteindelijk 13eoverall en 1e H45. De tweede Nederlandse triathlontitel is in de pocket. De aankomende periode echt herstellen.

Uitslagen

Podium H45, foto van John Veenstra
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten