zondag 30 december 2007

Met wintervet naar 2008

Heerlijk om al die oliebollen en andere foute zaken de afgelopen periode naar binnen te kunnen gooien. Over enkele dagen dan zijn de feestdagen annex vreetdagen "gelukkig" weer afgelopen.

Eind november weer rustig begonnen met het trainen. Accent ligt de aankomende periode met name op mijn slechtste onderdeel: het lopen. Rustig opbouwen met de nodige aandacht voor techniek. In december nog meegelopen met de adventurerun op Ameland. Geen indrukwekkende 1/2 marathontijd maar tot 18 km lekker vlak op 4' de km kunnen lopen. Daarna helaas door mijn energievoorraad in mijn benen heen.
In januari wordt er weer doelgericht naar het nieuwe seizoen 2008 getraind.
Het programma voor het nieuwe seizoen ligt op hoofdlijnen vast. Twee accentmomenten in juni NK Off Road en op 13 september de EK Cross Triathlon. Daarnaast de WK O3 triathlon enkele Xterra Germany wedstrijden, enkele Nederlandse offroad triathlons, de NK triathlon voor masters in Didam en daarnaast nog enkele MTBmarathons en wat nog meer op mijn weg komt.
ln voorbereiding op het nieuwe seizoen in februari twee trainingsweekenden in het Sauerland. Daarna in maart onder zomerse omstandigheden op Tenerife de laatste restjes vet verbranden zodat in mei de kleding niet te bol staat.

Rest ons ieder een GEZOND en SPORTIEF 2008 toe te wensen.
Of zoals ze in Hawai zeggen: Hauoli Makahiki Hou